Tote bags voor het goede doel!

Plasticvrij verpakken door tote bags

Anno 2021 zijn er wereldwijd heel wat problematieken. Op de televisie verschijnen heftige beelden, die je toch wel aan het denken zetten. Het is dan ook prachtig om te zien dat mensen willen helpen. Het kan natuurlijk allemaal nog veel beter. Iedereen zou zijn/haar steentje kunnen bijdragen. Boutiquelle wil ook een steentje bijdragen! Dit proberen we enerzijds door de meest milieuvriendelijke materialen aan te schaffen en anderzijds door enkele goede doelen te steunen.

Hoe steunen wij? 

Bij aankoop van één katoenen tote bag storten wij 1 euro naar Natuurpunt. Afhankelijk van de voorkeur van onze klanten steunen wij een bepaald gebied. Maandelijks zullen wij het bedrag storten naar een natuurgebied die wij samen kiezen. That's right, wij, jij en ik. Jij kan mee bepalen welk gebied wij steunen. Hoe? Via Instagram en Facebook! Op het einde van elke maand kan je stemmen op een natuurgebied in België. Het natuurgebied met de meeste stemmen, krijgt onze steun. 

Welke goede doelen worden gesteund? 

Boutiquelle steunt Natuurpunt. We hebben dit goede doel gekozen omdat we hierdoor onze lokale natuurgebieden kunnen redden. We zijn er ons zeker van bewust dat er internationaal nog veel andere gebieden onze steun nodig hebben. We hopen dan ook snel te kunnen uitbreiden zodat we onze goede doelen ook kunnen uitbreiden. 


Boutiquelle plant ook bomen! Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met leveranciers die het milieu steunen. Bij elke bestelling (bij meerdere leveranciers) planten wij een boom in een gebied waar het nodig is. Wil je meer weten? Check zeker onze blogpost over hoe wij milieuvriendelijk(er) willen zijn! 

Bomen planten
Veel liefs
Lis xxx

Shop nu!